top of page

KAMPAAMOPALVELUT

KAMPAUKSET

Loihdimme ammattitaidolla kaikenlaiset kampaukset arkeen ja juhlaan sekä pika- ja morsiuskampaukset.

 

PARTURI- JA KAMPAAMOPALVELUT

Hiusten leikkaukset yksilöllisesti persoonaasi korostaen. Haluamme sinun viihtyvän käsittelyssämme. Pesun yhteydessä saat rentouttavan pään hieronnan. Käytämme työssämme päivittäin vain parhaita tuotteita. Myös parran muotoilut.

 

HIUSTEN VÄRJÄYKSET

Me rakastamme värejä emmekä pelkää haasteita. Kevyistä sävytyksistä aina radikaaleihin värimuutoksiin hiusta kunnioittaen. Käytössämme on värin sekaan lisättävä -hoito. Käytämme vegaanisia värjäystuotteita.

 

HIUSTEN- JA HIUSPOHJAN HOIDOT

Hyvin hoidetusta hiuspohjasta kasvaa terveet hiukset. Hiukset kiittävät huolenpidosta. Käytämme NIOXIN tuotteita. Nioxin ratkaisee hiusten ohentumisen ongelmat kokonaisvaltaisesti ihonhoitoteknologian avulla. Nioxin tuotteet vahvistavat, ravitsevat ja hoitavat hiuksia hiuspohjasta alkaen. Hiuksia ei pelkästään yritetä kasvattaa uudelleen tai peittää ongelmia piiloon.

Jos haluat tuuheammat ja vahvemmat hiukset, kokeile Nioxin tuoteperhettä. Kaljuuntuminen, hiusten lähtö ja ohuet hiukset ovat yleinen ongelma sekä naisilla että miehillä. Nioxin tuotteiden edistynyt teknologia tarjoaa ongelmaan oikean, toimivan ratkaisun. Nioxin hyödyntää olemassa olevia hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla, antaa toivoa ja kohottaa itseluottamustasi.

Lyhyet hiukset

Keskipitkät hiukset

Pitkät hiukset

nicolas-flor-ZoebrkckhTs-unsplash.jpg
bottom of page